highlike

Honji Wang and Sebastien Ramirez

Everyness

Honji Wang and Sebastien Ramirez Everynes.jpgs

La nova creació de la companyia formada por Honji Wang i Sebastien Ramirez, EVERYNESS, parla de les relacions entre els enamorats i els que voldrien estar-ho amb canvis de parella i altres ensurts emocionals. A cada escena, els sis personatges expressen les seves diferències d’energia, d’estil i de morfologia. Els creadors s’inspiren en la vida quotidiana, el conflicte i l’atracció en una bella combinació d’energia i tendresa. Un setè personatge és l’esfera blanca obra de l’artista plàstica Constance Guisset, que experimenta transformacions segons les emocions que tenen lloc a l’escenari.

Guanyadora de nombrosos premis i amb una important projecció internacional (fins i tot Madonna els va reclamar per a la seva gira mundial de 2016), la companyia de dansa Wang Ramirez està formada per Honji Wang (alemanya d’origen coreà) i Sébastien Ramirez (B-boy francès d’origen català). Aquests orígens han donat lloc a una companyia que aprofundeix en la investigació i la convivència dels diferents llenguatges coreogràfics i artístics. Definicions? Virtuosisme tècnic, poesia, humor i qüestionament de les identitats humanes.

Direcció artística, coreografia Wang Ramirez / Amb Salomon Baneck-Asaro, Alexis Fernandez Ferrera alias Maca, Christine Joy Alpuerto Ritter, Sébastien Ramirez, Thierno Thioune, Honji Wang