Kendal Murray

Кендал Мюррей

Kendal Murray

source: xiaoqishuo

艺术家肯德尔Murray创作微型混合雕塑,带观众来到有趣的和富有想象力的旅程。用小玩具和化妆盒等,Murray建立充满创意的回忆,白日梦和幻想的小世界。艺术家说,“创造这些微型作品的想法来自于梦境,我们如何能够发挥自己的身份,扮演着不同的角色将在我们的梦境。因此它作为直觉思维的隐喻。”

构建的雕塑,默里DIPS数字到胶然后用镊子把它们变成微妙和精确的设置对意外的对象在一个玻璃茶壶的所有场景,在一个小钱包,或在一个紧凑的一面。通过使用这种特定的基础上为每个配置,默里定义了她的故事的界限,邀请观众同行紧密合作,更好地看。每个工作仅仅是一个快照,但是究竟故事是留给观众来决定。在检查工作,观众会很快发现自己创造富有想象力的叙述人物和事件。
.
.
.
.
.
.
.
source: neizvestniy-geniyru

Художник Кендал Мюррей (Kendal Murray) создает миниатюрные инсталляции, позволяющие посмотреть на другой, маленький мир людей. Для своих работ Кендал использует маленькие фигурки и предметы, которые он раскладывает таким образом, чтобы получилось интересно и необычно. Идея создавать миниатюрные работы пришла к художнику благодаря его мечтательности.
.
.
.
.
.
.
.
source: wuyeteke

Se puede hacer arte con lo que sea! Esto lo deja más que claro el artista australiano Kendal Murray quien usando objetos de la vida cotidiana y su imaginación, crea estas pequeñas figuras con un toque de humor. A veces un juguete olvidado, una piedra o la cosa más insólita que pasemos por alto en nuestra casa, le podríamos dar un buen uso. Esta es la nota alta del trabajo de Kendal y cada miniatura transmite un mensaje, de seguro puedes adivinar de qué se trata
.
.
.
.
.
.
.
source: blocsxteccat

Artista Kendal Murray construeix escultures de tècnica mixta en miniatura que portaran als televidents en un viatge lúdic i imaginatiu. L’ús de figures de joguina diminut i objectes, Murray construeix petits mons plens de records creatiu, somnis i fantasies. L’artista diu: “La idea de crear aquestes petites obres provenia dels estats de son i la forma en què són capaços de jugar amb la nostra pròpia identitat, jugar amb diferents rols que assumim en el nostre estat de son. Així que les petites obres serveixen com a metàfora de pensaments intuïtius “.

Per construir les escultures, Murray submergeix les figures a la cua i després usa pinces per col · locar amb delicadesa i precisió que en les escenes-tots de la qual es troba en objectes inesperats, com l’interior d’una olla de te de vidre, a la part superior d’un petit bossa, o en un costat d’un mirall compacte. Mitjançant l’ús d’una base, tal específic per a cada acord, Murray defineix els límits de la seva història i convida els espectadors a mirar la tanca per tenir una millor visió. Cada obra és només una instantània, però exactament el que es tracta la història es deixa en mans de l’espectador per decidir. Mentre que la inspecció de l’obra, els espectadors trobaran ràpidament inventar narracions fantasioses sobre els personatges i esdeveniments.
.
.
.
.
.
.
.
source: artmanik

Avusturalyalı sanatçı Kendal Murray, gündelik eşyaları kullanarak, esprili minik figürler ve dekorlardan minyatür heykeller yaratıyor. Bu eğlenceli minik dünyalar, kendi kişiliğimizi yansıtan, hayalini kurduğumuz rüya kentler gibiler. Sanatçı için bu minyatür dekorlar sezgisel düşünceye metafor ediyor.
.
.
.
.
.
.
.
source: